Over ons


Bij Common Sense staat BBQ centraal, 80% van de menukaart wordt dan ook bereid op de kamado bbq. Big Green Egg & kamado joe zijn dan ook toestellen die helemaal bij ons concept passen. Degelijk, mooi, gemakkelijk in gebruik en je product wordt er alleen maar beter van.

Rogier zijn passie voor koken heeft er altijd al in gezeten, van kinds af aan kwam hij op zijn teentjes kijken aan opa & oma’s fornuis, die dan (h)eerlijke kost bereide van lokale producten en groenten uit eigen tuin.

Na een puberonderhandeling met zijn mama nam hij de beslissing … om op zijn 15de hotelschool te volgen in Hasselt. Al snel was duidelijk dat hij de keuken inging en de kookmicrobe was aangewakkerd.

Na stages in la Reserve te Knokke en de Mijlpaal in Tongeren wou hij meer en is hij vertrokken naar de hotelschool van Koksijde “ter duinen” hier heeft hij stages gelopen in hotel haciënda na Xamena in Ibiza en restaurant Saûc in Barcelona, wat een top ervaring op kook en levensvlak was “WAUW”.

Tijdens zijn loopbaan in de Mijlpaal is hij mss wel de belangrijkste persoon in zijn leven tegengekomen “Kim Vancrabeekx”. Ze hebben ondertussen een prachtige koningswens.

Kim die de studie spychologie achter de rug heeft moest even overhaalt worden maar vond het na een korte denkronde prima om Rogier te volgen in de horeca. Zo hebben ze hun gedeelde passie voor lekker eten, deco en kids samengegoten in één  concept, hun droom “Common Sense”.