Ons vlees


Natuurlijk en hoofdzakelijk grasgevoerd rundvlees rechtstreeks van bij de boer, uiteraard trekken we deze lijn door in de keuze van onze andere vleessoorten. Zo werken we enkel met nartuurlijke kip “La belle flamonde”, kiezen we voor varkens van boeren die vrije uitloop en natuurlijk voer hoog in het vaandel dragen.

Txogitxu


Geput uit een lange traditie van meer dan 150 jaar selectie. Deze cultuur onderscheidt zich door uitsluitend vlees te selecteren van oudere koeien en ossen vanaf 7 tot wel 20 jaar.

Sashi Beef


Pure selectie op smaak. Sashi Beef is een zeer exclusief soort rundsvlees, afkomstig uit het hoge Noorden. Slechts een beperkte hoeveelheid vee heeft het genetische potentieel voor deze zeer hoge graad van vetmarbrering en dit maakt SASHI tot een echt nicheproduct.

Een steak voor vleesliefhebber, die meer eist dan malsheid, maar volop kiest voor smaak en sappigheid. De koeien lopen vrij rond zodat ze grotendeels grasgevoederd zijn. Ze worden bijgevoederd met granen. Het betreft geen ras maar een vleeskwaliteit, het is pas na het slachten dat er beslist wordt of het vlees de Sashi-kwaliteit bezit.